header

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vizitaţi www.fonduri-ue.ro

FONDUL SOCIAL EUROPEAN

Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020

Axa prioritară 6: Educație și competențe

Prioritatea de investiții 10i: Reducerea și prevenirea părăsirii timpurii a școlii și promovarea accesului egal la participarea educație timpurie, învățământ primar și învățământ secundar de calitate, inclusiv prin căi formale, non-formale și informale pentru reintegrarea în educație și formare;

Obiective specifice (O.S.) : 6.2, 6.3, 6.4, 6.6

 

Titlul proiectului: „Ne asiguram viitorul prin educatie”Contract: POCU/74/6/18/108350Beneficiar: ASOCIATIA PENTRU ANTREPRENORIAT, EDUCATIE SI SPRIJIN PENTRU TINERETParteneri: P1 – LICEUL TEHNOLOGIC “DUILIU ZAMFIRESCU”, P2 – SCOALA GIMNAZIALA NR. 1 LEHLIU, P3 – SCOALA GIMNAZIALA NR.1 DILGA GARA, P4 – SCOALA GIMNAZIALA “IANCU ROSETTI”, P5-SCOALA GIMNAZIALA NR. 1 GURBANESTI, P6-ASOCIATIA ECOTURISTICA A.T.O.S.

Pentru “Achizitie  papetarie si rechizite  necesare susținerii activităților de educație și formare subactivitatile A2.1. si A3.1“

Ofertele se vor depune online la adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , pana la data de 24.04.2019 conform art. 113 alin. 5 lit. b din Legea 98/2016 cat si la adresa liceului: Liceul Tehnologic “Duiliu Zamfirescu” Dragalina, Jud. Calarasi, Loc. Dragalina, Str. General Ioan Dragalina, nr. 23.

Solicitari de clarificari se primesc pana la data de 22.04.2019 si se vor transmite la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin serviciile de curierat la adresa: Liceul Tehnologic “Duiliu Zamfirescu” Dragalina, Jud. Calarasi, Loc. Dragalina, Str. General Ioan Dragalina, nr. 23.

Termen limita de primire a ofertelor: 24.04.2019.

In cadrul proiectului Ne asiguram viitorul prin educatie un numar de 10 școli vor beneficia de modernizarea spatiilor de invatamant in vederea cresterii gradului de participare la educatie.

 

Părinții pot accesa din luna decembrie 2018 servicii de informare și consiliere școlară de tip părinte-elev-scoala și pentru adaptarea la un nou ciclu de învățământ în cadrul proiectului Ne asiguram viitorul prin educatie.

 

Pagina 1 din 2

Titlul proiectului: Ne asiguram viitorul prin educatie

ID proiect: POCU/74/6/18/108350

Beneficiar: ASOCIATIA PENTRU ANTREPRENORIAT, EDUCATIE SI SPRIJIN PENTRU TINERET

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 - Axa prioritara Locuri de muncă pentru toti

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, vizitati www.fonduri-ue.ro

© BCOOLT CREATIVE MEDIA 2018